Квест "Великі перегони"

Вітаю! :)

Якщо у тебе відкрита ця сторінка і ти можеш читати даний текст, то найімовірніше, що  ти стоїш обличчям до стенду "Тиждень математики, інформатики та фізики". Ні кроку вбік!!!:) 
Ти знаходишся на сторінці квесту "Великі перегони". Усі завдання квесту будуть пов'язані із рухом, поняттями, що характеризують рух. Адже, "рух  - це життя"!!!
Тож, сьогодні дозволено бігати, перебігати, обганяти...;) 
Як взяти участь? Все дуже просто:
1. Відкрити форму реєстрації та відповідей, що знаходиться на цій же сторінці та зареєструватись.
2. Виконати завдання, згідно вказівок.
3. Заповнити відповіді до виконаних завдань у тій же формі.
4. Натиснути кнопку "Надіслати".
Переможців оберемо рандомно в п'ятницю в кабінеті інформатики!!!
Завдання 1.   Ти все ще біля стенду? Поглянь на підлогу. Зіскануй дане зображення додатком AR Solar System.  (Завантаж даний додаток з Play Market собі на телефон). У форму запиши назви об'єктів №1 та №8 мовою оригіналу та вкажи, який рух здійснюють дані об'єкти. 
Завдання 2.  Знайди у школі qr-код під номером 2. Виконай завдання, закодоване у коді. відповідь запиши у форму реєстрації та відповідей у поле Завдання 2.

Завдання 3.   Знайди у школі qr-код під номером 3. Виконай завдання, закодоване у коді. відповідь запиши у форму реєстрації та відповідей.

Завдання 4.   Знайди у школі qr-код під номером 4. Виконай завдання, закодоване у коді. відповідь запиши у форму реєстрації та відповідей.

Завдання 5.   Знайди у школі qr-код під номером 5. Виконай завдання, закодоване у коді. відповідь запиши у форму реєстрації та відповідей.

Завдання 6.   Знайди у школі qr-код під номером 6. Виконай завдання, закодоване у коді. відповідь запиши у форму реєстрації та відповідей.



Коментарі